За Ascensia Diabetes Care

Създадена през 2016 г. чрез придобиването на Bayer Diabetes Care от PHC Holdings (известна преди като Panasonic Healthcare Holdings), Ascensia Diabetes Care е глобална компания, изцяло посветена на подобряването на здравето и живота на хората с диабет.

С централа в Базел, Швейцария, Ascensia има повече от 80 години история, помагайки на хората да управляват своя диабет. Нашите продукти се продават в повече от 125 страни по света.

Ние сме дом на световноизвестното портфолио от системи за мониторинг на кръвната захар CONTOUR® и ексклузивен глобален партньор за дистрибуция на системите за непрекъснато проследяване на кръвна захар Eversense® от Senseonics. И се ангажираме да добавяме още иновативни и животопроменящи продукти към нашето портфолио.

Image: SITEASSETS ABOUT US ABOUT US EE

Нашият подход

Нашата цел е да предоставяме продукти и решения, които подобряват ежедневния живот на хората с диабет. Искаме да сме сигурни, че диабетът няма да пречи на бъдещето на хората, позволявайки им да живеят по-ползотворен живот.

Защо системи с глюкомер CONTOUR®?

Нашата гама от продукти съчетава най-съвременна технология с удобна за потребителя функционалност, която подпомага управлението на диабета, предоставяйки ясни и точни показания, на които можете да се доверите.

Чрез нашата технология се стремим да направим управлението на диабета възможно най-просто, за да получите данните, от които се нуждаете да вземате информирани решения, и да предоставим системи, които правят проследяването по-лесно и подходящо за съвременния живот.

 

Нашата история

Повече от 80 години непрекъснати изследвания позволяват на нашия екип да остане лидер в разработването на технологии и системи за проследяване на кръвната захар. Тези иновации имат за цел не само да отговорят на нуждите на пациентите, но и да помогнат за опростяване и подобряване на живота им.

 

  • Пуснахме по-интелигентна версия на нашето приложение CONTOUR®DIABETES с нови функции за подпомагане на самоконтрола при хора с диабет

   Contour Diabetes App

   2018 r.

  • Ascensla Diabetes Care беше създадена чрез продажбата на Bayer Diabetes Care на Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd

   Ascensia Diabetes Care

   2016 r.

  • Представихме първия в гамата от глюкомери CONTOUR®PLUS, нашето следващо поколение изключително точни продукти за управление на диабета

   CONTOUR PLUS

   2012 r.

  • Представихме глюкомери за кръвна захар с технология No Coding®, включително глюкомери BREEZE® и CONTOUR®

   Contour

   2003 r.

  • Представихме Glucometer Elite® – първия глюкомер, използващ технологията „sip-in“, и първата система за проследяване на кръвна захар с „нисък обем“ (3 микролитра)

   Elite

   1993 r.

  • Чрез бившия отдел на Ames представихме Ames Reflectance Meter – първия преносим глюкомер

   Ames Reflectance Meter

   1969 r.

  • Разработихме Clinitest® – първия удобен таблетен тест за измерване на редуциращи вещества в урината, като глюкоза

   Bayer Clinitest

   1941 r.

 

 

Купи сега